Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Welkom in de wereld van de patisserie!

Welkom in de wereld van de patisserie!

180 verrukkelijke recepten

Christophe Felder, Camille Lesecq
Hardcover | Nederlands
€ 24,99
+ 49 punten
Levering 2 à 3 werkdagen
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.

Dinsdag: beignets & flantaart met framboos.

Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag:

appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja.

Vrijdag: blini’s & dacquoise met framboos en aardbei.

Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.

Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.



Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!



Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.



Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789048318780
Verschijningsdatum:
1/09/2020
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
191 mm x 258 mm
Gewicht:
1444 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 49 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.