Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Les dix siècles de la période médiévale ont durablement façonné la France. Ce dictionnaire, riche de 1 200 entrées, permet aux étudiants de premier et...Lees meer
Attentifs aux niveaux et aux acteurs ou médiateurs culturels, aussi bien qu'à leur production, cette étude met l'accent sur les grandes évolutions qui...Lees meer
Typologie des sources du moyen âge occidental V.D-III.3 et VI.C.7 Extrait de la classification générale B. Sources écrites V. Sources de l'histoire de...Lees meer
Attentifs aux niveaux et aux acteurs ou médiateurs culturels, aussi bien qu'à leur production, cette étude met l'accent sur les grandes évolutions qui...Lees meer
La cuisine médiévale est un monde que nous avons perdu. De ses saveurs, de ses odeurs, de ses couleurs, nous ne savons que ce que nous en disent des r...Lees meer
Aux XIV e et XV e siècles, la cuisine est promue au rang d'un art et les grands chefs s'imposent comme des auteurs. Leurs recettes se lisent dans des ...Lees meer
Histoire au Moyen Age de la transition entre le mode culinaire antique, basé sur le pain, le vin et l'huile, et le mode germanique, basé sur la viande...Lees meer