Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
San-Antonio, alter ego de Frédéric Dard, bon vivant devant l'Éternel, nous ouvre enfin les portes de son endroit préféré : la cuisine. Et notre guide ...Lees meer
Propose 10 façons de préparer l'anguille et le protocole pour saigner et dépouiller le poisson. Au sommaire : les cassolettes de pibales au piment, le...Lees meer
Comme l'écrivait si savoureusement François Vatable Brouard (1556-1626) à l'aube du XVII e siècle, sous le pseudonyme de François Béroalde de Verville...Lees meer
Au supermarché » voilà plusieurs fois que les barquettes d'agneau vous font de l'oeil. Pourtant, vous hésitez ! De vieux souvenirs de ragoûts de mouto...Lees meer
Propose dix recettes pour déguster la faisselle de fromage blanc : faisselle aux herbes, laitue farcie à la faisselle, crêpes au petit-lait de faissel...Lees meer
San-Antonio se met à table « - Alors, m'sieur le commissaire ! Vous allez vous mettre à table ou bien on vous cuisine aux forceps ? Tout San-Antonio q...Lees meer
Recueil de recettes qui jouent sur la transparence : bouteille de vodka prise dans les glaces, consommé clarifié au tapioca, oeufs en gelée, crépinett...Lees meer
Dix façons originales de cuisiner avec des fleurs comestibles, préalablement présentées dans une courte préface : caillettes aux fleurs de coquelicot,...Lees meer