Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Biotechnologie & Chemische technologie
  6. Selection and Application of Methods for the Detection and Enumeration of Human-Pathogenic Halophilic Vibrio Spp. in Seafood

Selection and Application of Methods for the Detection and Enumeration of Human-Pathogenic Halophilic Vibrio Spp. in Seafood

guidance

Food and Agriculture Organization, World Health Organization
€ 39,45
+ 78 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This publication provides guidance on the most appropriate methods for generating data on Vibrio spp., a foodborne pathogen that affects seafood. One of the challenges in undertaking global risk assessments for halophilic Vibrio spp. has been identifying datasets that are comparable and representative of the range of conditions in which halophilic Vibrio spp. grow and become a problem for seafood safety. A range of potential data collection methods are presented, from culture-based to molecular, and the publication proposes means of selecting the most appropriate method for specific end uses, for example harvest area monitoring, post-harvest process verification, end product monitoring, or outbreak investigation. Data requirements that could support national and regional risk assessments are also addressed. This volume and others in this series will be useful for seafood safety risk assessors and risk managers, governments and regulatory agencies, seafood producers and processers, laboratories and others with an interest in Vibrio spp. in seafood.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
88
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789251093542
Verschijningsdatum:
26/06/2017
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
177 mm x 251 mm
Gewicht:
185 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 78 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.