• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

L'innovation aux fourneaux

en dix idées-clés

Thierry Marx, Raphaël Haumont
Paperback | Frans
€ 7,95
+ 15 punten
Uitvoering
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


L'innovation aux fourneaux


En dix idées-clé


Comment inventer la cuisine de demain ?

Le chef Thierry Marx et le chimiste Raphaël Haumont ont créé ensemble le CFIC, un centre de recherche où ils élaborent et testent les textures et les saveurs de la cuisine du futur. Ce laboratoire d'un genre nouveau, né de l'alliance entre un artisan et un chercheur, répond à un objectif : grâce à la science, inventer la cuisine de demain, une cuisine toujours plus gourmande, plus saine, au plus près du produit, et respectueuse de la planète.

Dans cette nouvelle édition revisitée, Thierry Marx et Raphaël Haumont nous dévoilent leurs secrets... de labo, pour innover... en cuisine !

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
201
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782100821914
Verschijningsdatum:
7/04/2021
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
110 mm x 180 mm
Gewicht:
127 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 15 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.