Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Safety Management Systems

Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business

Hal King
€ 137,45
+ 274 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food service industry. Respected public health professional Hal King helps the reader understand, design, and implement a food safety management system that will achieve Active Managerial Control in all retail food service establishments, whether as part of a multi-restaurant chain or for multi-restaurant franchisees. 

According to the most recently published data by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), retail food service establishments are the most commonly reported locations (60%) leading to foodborne disease outbreaks in the United States every year.  The Food and Drug Administration (FDA) has reported that in order to effectively reduce the major foodborne illness risk factors in retail food service, a food service business should use Food Safety Management Systems (FSMS); however less than 11% of audited food service businesses in a 2018 report were found using a well-documented FSMS.  Clearly, there needs to be more focus on the prevention of foodborne disease illnesses and outbreaks in retail food service establishments. 

The purpose of this book is to help retail food service businesses implement FSMS to achieve Active Managerial Control (AMC) of foodborne illness risk factors. It is a key resource for retail professionals at all levels of the retail food service industry, and those leaders tasked to build and manage food safety departments within these organizations.


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
182
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783030447342
Verschijningsdatum:
1/07/2020
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
467 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 274 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.