• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Flavours of England: Soups and Starters

Flavours of England: Soups and Starters

Gilli Davies
Hardcover | Engels | Flavours of England
€ 9,95
+ 19 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A warming bowl of soup for winter or a cooling bowl of iced soup for summer, England can boast the best of both with recipes such as thick, rich Split Pea and York Ham soup or cool cream of Watercress for a warm summer's day. For a sophisticated starter, why go further than a plate of smoked salmon. The Foreman family have been curing and smoking fish in the East End of London since 1905 and their London Cure Scottish Smoked Salmon is said to be the finest in the world. For a taste of the sea to start your meal perhaps a devilled crab from Northumberland or across on the west coast even some of the famous Morcambe Bay potted shrimps. Then there is always the delicious Cumbrian Ham produced by the Woodall family or even some beetroot salad with warm black pudding a product synonymous with Lancashire cuisine. East Anglia produces some of the best asparagus ever and this teams up well with local cheese, but there again, wild mushrooms and Kentish cobnut pate might fit the bill too. The recipes collected here utilise the finest ingredients sourced from across England to help you create a delicious range of diverse and versatile soups and starters. Recipes included: Traditional Smoked Salmon with Dill Blini, Cream of Watercress Soup, Wild Mushroom and Hazelnut Pate, West Country Fennel and Apple Soup, Beetroot Salad with Warm Black Pudding, Morcambe Bay Potted Shrimps, Split Pea and York Ham Soup, Cumbrian Ham with Fresh Figs and Parmesan Crisps, Devilled Northumbrian Crab, Asparagus and Suffolk Gold Puffs.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
48
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781912654765
Verschijningsdatum:
8/06/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 152 mm
Gewicht:
199 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 19 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.