Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Attributing Illness Caused by Shiga Toxin-Producing Escherichia Coli (Stec) to Specific Foods

Attributing Illness Caused by Shiga Toxin-Producing Escherichia Coli (Stec) to Specific Foods

Report

Food and Agriculture Organization, World Health Organization
€ 48,95
+ 97 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book reviews sporadic Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) infections and identifies foods that facilitate their spread, including meat, vegetables and fruits. The analysis covers 957 STEC outbreaks from 27 different countries. Overall, outbreak data identified that 16 percent of outbreaks were attributed to beef, 15 percent to produce and 6 percent to dairy products. In 57 percent of all outbreaks, the food sources could not be identified.

STEC infections are a substantial public health issue worldwide, causing more than 1 million illnesses, 128 deaths and nearly 13 000 Disability-Adjusted Life Years (DALYs) annually. To appropriately target preventative interventions, it is important to determine the specific types of foods leading to these illnesses.

Overall, the meta-analysis identified the beef and "meat-unspecified" categories as significant risk factors for STEC infection, with significant variation depending on geographic region. Prioritizing interventions to control beef supply chains may provide the largest return on investment when implementing strategies for STEC control.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
71
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789251317464
Verschijningsdatum:
21/01/2020
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
174 mm x 248 mm
Gewicht:
185 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 97 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.