Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Brésil, 1822. Dom Louis et son frère Tiago cherchent des esclaves robustes au port de Salvador pour travailler dans la plantation de cacao de leur pèr...Lees meer
EN 1850, le commerce du chocolat est en plein essor. Philippe Da Costa Bourbon débarque à Sao Tomé, petit île au large de l'Afrique. Chargé d'acheter ...Lees meer
Le goût amer du chocolat Paris, 1878. Après un séjour au Sri Lanka où il a trouvé une nouvelle fève de cacao, Philippe Da Costa arrive à Paris. La vil...Lees meer