Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book provides an interdisciplinary examination of Peruvian cuisine's shift from a culinary to a political object and the making of Peru as a food...Lees meer
This book explores the relationship between the food culture of Israel and the creation of its national identity. It is an effort to research what the...Lees meer
Building and expanding on the first edition, the second edition of Food, National Identity and Nationalism continues to explore a much-neglected area ...Lees meer
This volume offers a comparative survey of diverse settler colonial experiences in relation to food, food culture and foodways - how the latter are co...Lees meer
This volume offers a comparative survey of diverse settler colonial experiences in relation to food, food culture and foodways - how the latter are co...Lees meer
This book investigates how cooking, eating, and identity are connected to the local micro-climates in each of Ghana's major eco-culinary zones. The wo...Lees meer
This book provides an interdisciplinary examination of Peruvian cuisine's shift from a culinary to a political object and the making of Peru as a food...Lees meer
Building and expanding on the first edition, the second edition of Food, National Identity and Nationalism continues to explore a much-neglected area ...Lees meer
1. In Search of Ghanaian Food2. Ghana's Eco-Culinary Zones3. The Proper Meal4. The Asante and Diplomatic Use of Food - A Symphony of Signals5. Gold Co...Lees meer
This book explores the relationship between the food culture of Israel and the creation of its national identity. It is an effort to research what the...Lees meer