Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tart, richly flavoured damsons have been growing in England since the island's earliest recorded history. Whether wild and foraged, or cultivated, the...Lees meer
A feisty, entertaining and historical account of Anglo Saxon cooking and eating, with reconstructed recipes of the period circa 400 to 1066. Emma Kay ...Lees meer
Although seaweed is now all the rage, because we have been reading about and eating Japanese food, it has long been an important ingredient in Britain...Lees meer
Quinces have become an undeservedly forgotten fruit. This book reintroduces them, making them more accessible and providing an inviting range of recip...Lees meer
A new paperback edition of a wonderfully evocative cookery manual by one of England's greatest modern food-writers. The Centaur's Kitchen had never (b...Lees meer
Gardening in the lockdowns of 2020 and 2021 grew exponentially as a hobby, particularly amongst those who have a good plot of land. Richard Brown is a...Lees meer
Saffron has allured us with its golden hues throughout time. It was the darling of the Medieval kitchen, the saviour of the apothecary's chest and gav...Lees meer
At Eastgate in rural North Norfolk, Jane Steward is reviving the medlar, an old English fruit which was once Britain's sweet treat. Her trees are aliv...Lees meer
From 'Bing' cherries, names after one of the Chinese workers in the 1870s Oregon cherry farm owned by Henderson Lewelling, to maraschino cherries whic...Lees meer