Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a handbook for the starter cook. Ingredients and techniques are listed alphabetically for quick and easy reference, and it provides the basic ...Lees meer
Marguerite Patten, doyenne of British cookery, shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for jams, marmalades, jellies, curds, p...Lees meer
Do you own a microwave? Probably. But did you know that recent research has shown that because of the lack of power that it uses, compared with conven...Lees meer
This is Carol Bowen's sequel to her "Basic Basics Combination and Microwave Handbook", and it follows the same formula as an A to Z compendium. The re...Lees meer
Slow-cooked flavor in a fast-paced world - pressure cookers are one of the greenest cooking methods imaginable. Sales are on the increase and even Jam...Lees meer
Marguerite Patten draws on her years of experience to bring together recipes for one of the great comfort foods - soups. Hot soups are warming in cold...Lees meer