• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Basic Basics

How to Cook from A-Z

Janet MacDonald
Paperback | Engels | Basic Basics
€ 12,95
+ 25 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This is a handbook for the starter cook. Ingredients and techniques are listed alphabetically for quick and easy reference, and it provides the basic methods and techniques for dealing with vegetables, fruits, meat, fish, poultry, grains, legumes, pulses, breads and pasta, with advice on how to clean, store, prepare and cook each entry.

Line drawings illustrate techniques such as dicing, slicing, coring fruit and rubbing in fat, and where appropriate a very simple recipe - such as a basic broth or pie - is included, which allows the reader to develop the skills demonstrated.

Entries also cover simple but easily-forgotten information such as how to poach an egg, the quantities for a Yorkshire pudding batter, and what temperature to roast a chicken at.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
160
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781898697985
Verschijningsdatum:
16/04/2008
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
175 mm x 231 mm
Gewicht:
263 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 25 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.