Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in Philadelphia in 1871, this volume in the American Antiquarian Cookbook Collection is a facsimile edition of the first Jewish cookbo...Lees meer
This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia...Lees meer
Published in Boston in 1827, this volume in the American Antiquarian Cookbook Collection is an American milestone--the first book written by an Africa...Lees meer
First published in Boston in 1838, this volume in the American Antiquarian Cookbook Collection is a facsimile edition of one of the first American boo...Lees meer
One of the world's most unusual and exciting cooking styles, New Orleans Creole cookery melds a fantastic array of influences: Spanish spices, tropica...Lees meer
The Picayune's Creole Cook Book is a comprehensive cookbook filled with traditional Creole recipes from the city of New Orleans. Originally published ...Lees meer
Published in Hartford in 1796, this volume in the American Antiquarian Cookbook Collection is a facsimile edition of one of the most important documen...Lees meer
Considered by many culinary historians to be the first real American cookbook (and all describe it as the first regional cookbook), Virginia Housewife...Lees meer