Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ein Hochgenuss auf die feine englische Art! Fortnum & Mason ist das britischste Kaufhaus überhaupt - seit 1707 ist es eine Institution in London. Und ...Lees meer
Eat meat, but eat less and eat better – that, if any, is this book’s philosophy. That's not to say we should stint on great hunks of beef, cut paper-t...Lees meer
An expert and entertaining guide to tea from Fortnum & Mason by award-winning food writer, Tom Parker Bowles. Fortnum & Mason has nearly as much exper...Lees meer
Der britischen Starautor Tom Parker-Bowles - der Sohn von Herzogin Camilla - präsentiert in diesem Prachtband 111 authentische Rezepte vom berühmten L...Lees meer
"A bracingly funny writer...Whether he's choking down dog stew in Korea or sipping cobra bile in China, Parker Bowles imbues his odyssey with self-dep...Lees meer
Sunday Times Bestseller It’s a national icon, a British institution, the finest grocer of them all. Fortnum & Mason is a store that has fuelled the ti...Lees meer
90 recettes de cuisine anglaise pour célébrer les fêtes de fin d'année : chaussons au gibier, perdrix rôties, tourtes à la grouse et au foie gras, bou...Lees meer
From West Country cider brewers to Yorkshire tripe dressers, Tom meets the punters and producers at the heart of our food traditions. He samples the v...Lees meer
Die Lieblingsgerichte der britischen Royals - Queen Marys Geburtstagskuchen und Camillas Lieblings-Porridge: 100 traditionelle Rezepte aus der königli...Lees meer
An intimate cookbook exploring 200 years of British royal food, studded with anecdotes, delectable tidbits, and nuggets of history, featuring 100 acce...Lees meer
Capturing the magic and finest festive traditions of Fortnum & Mason, Christmas and Other Winter Feasts gathers together everything you need to enjoy ...Lees meer
Das erste Buch für eine englische Weihnachtszeit präsentiert die 111 besten Rezepte für die Festsaison von der Guy Fawkes Night am 5. November über di...Lees meer
Selected for The Best Cookery Books to Give This Year , Daily Mail The Best of the Year's Cookbooks , The Spectator "A lovely book of scrumptious dish...Lees meer
From West Country cider brewers to Yorkshire tripe dressers, Tom meets the punters and producers at the heart of our food traditions. Tom's quest delv...Lees meer
Capturing the magic and finest festive traditions of Fortnum & Mason, Christmas and Other Winter Feasts gathers together everything you need to enjoy ...Lees meer
A contemporary and accessible recipe book from upmarket grocer Fortnum & Mason, which shines a light on the best British cuisine. From the food writer...Lees meer
Tireless in pursuit of a good dinner, Tom Parker Bowles has eaten some of the best food in the world – and then recreated his favourite dishes in his ...Lees meer
Dans les cuisines de Buckingham Palace Réalisez les oeufs cocotte de la reine Victoria, les galettes de saumon d'Elisabeth II, le fameux boeuf du duc ...Lees meer
Time for Tea is a celebration of Fortnum's passion for tea in its every form. Drawing on over 300 years of experience, you will find the history, geog...Lees meer
Eat meat, but eat less and eat better – that, if any, is the philosophy of this book. That's not to say we should stint on great hunks of beef, charre...Lees meer
Capturing the magic and finest festive traditions of Fortnum & Mason, Christmas and Other Winter Feasts gathers together everything you need to enjoy ...Lees meer
Market Kitchen, the flagship daily UKTV food programme, is essential viewing for anyone who wants to create mouth-watering meals using the freshest se...Lees meer