Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tireless in pursuit of a good dinner, Tom Parker Bowles has eaten some of the best food in the world – and then recreated his favourite dishes in his own kitchen. Some of the 140 recipes in this book are inspired by food cooked for him by friends and family, some by more formal dinners, some by his travels. But all have been recreated by Tom to make them easy for the home cook to prepare. A chapter on Comfort food is packed with family favourites such as My mum’s roast chicken and fish goujons with pea purée. There are also chapters on Quick fixes, such as stir fries and steaks, and on Slow and low, such as braises and casseroles. The From far-flung shores chapter includes dishes inspired by Tom’s travels, such as ceviche, or Lime marinated prawns with avocado and there's a chapter on Cooking for children too. Tom has cooked every recipe in his home kitchen again and again before including it in this notebook. He also explores the basic ingredients that are essential to a good dinner, such as fats and stocks, offering thoughts on how to prepare and cook with them. Everyday staples such as eggs and steak get a close inspection too, with ideas and advice for dishes to prepare with them. Let’s Eat is an irresistible hotchpotch of delicious recipes; a trusty cookbook and a very good read. It is packed with photographs of the dishes. 'Few food writers enjoy eating with gusto quite as much as does Tom. Now, with this deeply scrumptious book, he reveals how talented he is at the first bit: the cooking.' Simon Hopkinson