Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Winner of the 2013 New York Book Show Award in Scholarly/Professional Book Design From Ernest and Julio Gallo to Francis Ford Coppola, Italians have s...Lees meer
Best Food Book of 2014 by The Atlantic Looking at the historic Italian American community of East Harlem in the 1920s and 30s, Simone Cinotto recreate...Lees meer
Winner of the 2013 New York Book Show Award in Scholarly/Professional Book Design From Ernest and Julio Gallo to Francis Ford Coppola, Italians have s...Lees meer
How do immigrants and their children forge their identities in a new land--and how does the ethnic culture they create thrive in the larger society? M...Lees meer
Food stood at the centre of Mussolini's attempt to occupy Ethiopia and build an Italian Empire in East Africa. Seeking to redirect the surplus of Ital...Lees meer