Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
NEW YORK TIMES BESTSELLER - A "mouthwatering" ( The New York Times ) adventure through the food, art, and fashion scenes of 1980s Paris--from the best...Lees meer
Dear Mr Beard,I sent my Magic Moments off yesterday, and that made me think of you. I hope the cookies will remind Father of our life here. magazine y...Lees meer
Fast, funny, always near the knuckle.The best kind of food writing - it makes you hungry' Elizabeth Luard'While all good food writers are humorous.few...Lees meer
In this delightful sequel to her bestseller Tender at the Bone, the beloved food writer Ruth Reichl returns with more tales full of love, life, humour...Lees meer
'No one writes about food like Ruth Reichl... I consider her essential nourishment.' NIGELLA LAWSON Ripping open the envelope, she read Celia's last w...Lees meer
Author of Save Me the Plums Ruth Reichl's iconic, bestselling memoir of her time as an undercover restaurant critic for The New York Times "Expansive ...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - In this beloved memoir from the author of Tender at the Bone , "Reichl writes with gusto, and her story has all the ingred...Lees meer
"Genuinely touching, wonderfully revealing" NEW YORKER Garlic and Sapphires is Ruth Reichl's riotous account of the many disguises she employs to dine...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - "Reichl's compulsively readable novel is a treat for anyone who loves a warm, character-packed tale--a delectable mix of f...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - "A delicious insider account of the gritty, glamorous world of food culture."-- Vanity Fair In this "poignant and hilariou...Lees meer
Bestselling author Ruth Reichl examines her mother's life-and gives voice to the unarticulated truths of a generation of exceptional women A former Ne...Lees meer
Poached, scrambled, boiled, whipped into a cocktail, transformed into a painting medium, tossed at an enemy's house. As the most striking of paradoxes...Lees meer
Stella arrives in Paris and rediscovers her appetite for life, in this irresistible novel about taking chances and finding your true home, by a New Yo...Lees meer
Reichl knows that to be a good critic she has to be anonymous - but her picture is posted in every four-star, low-star kitchen in town and so she emba...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The debut memoir from the renowned author of Save Me the Plums, about the people who"steered her on the path to fulfill he...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - "A delicious insider account of the gritty, glamorous world of food culture."-- Vanity Fair In this "poignant and hilariou...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The beloved food critic and author of Tender at the Bone explores her path to healing through 136 delectable recipes. "No ...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - A "mouthwatering" ( The New York Times ) adventure through the food, art, and fashion scenes of 1980s Paris--from the best...Lees meer
Een heerlijke, naar meer smakende roman met hoge feelgoodfactor Billie Breslin reist naar New York om daar bij het iconische food magazine Delicious! ...Lees meer
In this delightful sequel to her bestseller Tender at the Bone, the beloved food writer Ruth Reichl returns with more tales full of love, life, humour...Lees meer