Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In this delightful sequel to her bestseller Tender at the Bone, the beloved food writer Ruth Reichl returns with more tales full of love, life, humour and marvellous meals. Ruth Reichl's pursuit of good food and good company leads her to New York and China, France and Los Angeles. She cooks and dines with world-famous chefs and the three star aristocracy of French cuisine, and her accounts of these meetings range from the madcap to the sublime. Reichl lovingly recreates all her marvellous meals in such succulent detail that readers will yearn from truffles in Provence and shrimp in Beijing. Throughout it all, Reichl is unafraid, even eager, to poke holes in the pretensions of food critics, making each and every course a hilarious and instructive occasion for novices and experts alike. She shares some of her first recipes so readers can make the Dry-Fried Shrimp she first tasted in China, or the Dacquoise served at the end of a magical visit to a Paris bistro. Reichl also shares the intimacies of her personal life in a style so honest and warm that readers will feel they are enjoying a cosy dining-table conversation with a friend. In Comfort Me With Apples, Reichl again demonstrates her inimitable ability to combine food writing, humour and memoir into an art form.