Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le principe de Peter Pourquoi tout employé tend à s'élever jusqu'à son niveau d'incompétence Le principe de Peter est un best-seller international qui...Lees meer
Teaches you with diagrams and cogent explanation how to smoke food in family rather than commercial quantities. An invaluable reference work, the firs...Lees meer
Selon le principe de Peter, théorisé en 1969, chaque employé tend à s'élever dans la hiérarchie. Tout poste finit par conséquent par être occupé par u...Lees meer
Selon le principe de Peter, théorisé en 1969, chaque employé tend à s'élever dans la hiérarchie. Tout poste finit par conséquent par être occupé par u...Lees meer
" The Peter Principle has cosmic implications." -- New York Times Back in 1969, Lawrence J. Peter created a cultural phenomenon with his brilliant, ou...Lees meer
Teaches you with diagrams and cogent explanation how to smoke food in family rather than commercial quantities. An invaluable reference work, the firs...Lees meer
With more than 100,000 copies in print, The Art of Making Wine is by now the definitive step-by-step guide for the serious amateur or beginning winema...Lees meer
The classic #1 New York Times bestseller that answers the age-old question Why is incompetence so maddeningly rampant and so vexingly triumphant? The ...Lees meer
Wollen Sie lernen, erfolgreich zu sein? Die Anleitung für den Ausbruch aus der Sackgasse des Misserfolgs gibt Ihnen der Mitautor des weltberühmten "Pe...Lees meer
First published in 1969, a satirical examination of management, which presents the 'Peter Principle', a theory developed by the author which explains ...Lees meer
Autobahnbrücken, die bei der Einweihung zusammenkrachen, Mondraketen, die beim Start versagen, Manager, die ihre Firma ruinieren, Beamte, die falsche ...Lees meer