Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Culinary Taste: Consumer Behaviour in the International Restaurant Sector looks at the factors that influence our culinary tastes and dining behaviour...Lees meer
Epic multi-generational family saga from household name Prue Leith, perfect for fans of Penny Vincenzi and Barbara Taylor Bradford. A proud family. Sn...Lees meer
THE BRAND-NEW OFFICIAL GBBO BOOK, FEATURING RECIPES FROM THE NEW SERIES From children's birthdays and charity bake sales to celebrating with a loved o...Lees meer
The second book in the Food of Love trilogy about an extended Anglo/Italian family in the ever-growing restaurant trade by the celebrated author, chef...Lees meer
Gripping family drama from household name Prue Leith. Perfect for fans of Penny Vincenzi and Barbara Taylor Bradford. 'An unmissable read packed with ...Lees meer
In Life's Too Short to Stuff a Mushroom, chef and TV legend Dame Prue Leith brings us the cookbook you've always wanted - 80 recipes, shortcuts and ha...Lees meer
Gripping family drama from household name Prue Leith. An emotional summer read perfect for fans of Penny Vincenzi and Barbara Taylor Bradford. The Ang...Lees meer
People just love a scandal . . . Kate McKinnon is thirty-six and mother to five-year-old Toby. She used to be a restaurant chef, but then Toby came al...Lees meer
Great British Bake Off judge Prue Leith draws on a life-long passion for food with one hundred recipes from her own kitchen table. 'These are dishes e...Lees meer
Emotional family saga following the Angelotti food dynasty, from household name Prue Leith. Perfect for fans of Penny Vincenzi and Barbara Taylor Brad...Lees meer
'An unmissable read packed with secrets and revelations' OK! THE HOUSE AT CHORLTON In postwar Gloucestershire, Laura Oliver falls in love with Giovann...Lees meer
Toast it! Und alles schmeckt besser. Was schmeckt köstlicher als kross geröstete und belegte Brote der Extraklasse, cheesy Sandwiches oder üppige Toas...Lees meer
Growing up in the outback of South Africa, sensible Poppy realized she would always have to look out for her younger sister, the beautiful, wild, and ...Lees meer
Discover 100 delicious, heartwarming vegetarian and vegan recipes in The Vegetarian Kitchen by Prue Leith -- celebrated chef and Bake Off judge -- and...Lees meer
From star of Great British Bake Off, heart-wrenching romantic fiction about a scandalous love affair between a professional cook and a high-ranking po...Lees meer
Originally published as Relish , a fully revised and updated edition of the eye-opening story of one woman's incredible appetite for life: Dame Prue L...Lees meer
A laugh-out-loud, feelgood novel from Great British Bake Off judge Prue Leith. 'Curl up with a cup of tea and enjoy' The Times Friendship, sex, shoppi...Lees meer
Epic multi-generational family saga from household name Prue Leith, perfect for fans of Penny Vincenzi and Barbara Taylor Bradford. A proud family. Sn...Lees meer
Great British Bake Off judge Prue Leith draws on a life-long passion for food with 100 recipes from her own kitchen table. Whether it's Halibut with G...Lees meer
The eye-opening story of one woman's incredible appetite for life: the memoirs of Prue Leith, judge of C4's GREAT BRITISH BAKE OFF and former judge of...Lees meer
Three single women in their fifties meet when they join a choir. Lucy, recently widowed, is a cook and food journalist; Joanna, a successful business ...Lees meer
Successful City lawyer Jane is leaving her husband, Patrick. She feels there must be more to life than stability and looming middle-age. She goes to I...Lees meer
The brand-new official book from The Great British Baking Show Tuck into your all-time favorite flavors and a good sprinkling of Bake Off magic with o...Lees meer