Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Petworth House has been the home of the Leconfield family since it was granted to them by Queen Adeliza, the second wife of Henry I, in 1150. The kitc...Lees meer
What is unique about Brears' book is that he combines an account of the cookery with a close look at the practical arrangements, the kitchens and dini...Lees meer
This new work by Peter Brears, perhaps Britain's foremost expert on the historical kitchen, looks at these important elements of cooking and dining. A...Lees meer
For centuries the food cooked in our country houses was the finest available, its variety greatly expanded by Victorian investment in new technology a...Lees meer
Peter Brears has a long acquaintance with jellies in every guise. He was fed them in childhood, he turned to curating their moulds and associated arte...Lees meer
This book is a must-read for anyone interested in food, history and country houses, revealing how, above and below stairs, good food was always on the...Lees meer
A handbook or manual for well-born boys in Tudor times who had to learn how to behave at court. It provides instruction in arranging feasts and grand ...Lees meer