Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le manger comme culture Le manger est culture , parce qu'il a inventé et transformé le monde. Il est culture quand il est produit, quand il est prépar...Lees meer
"Do not let the peasant know how good cheese is with pears" goes the old saying. Intrigued by these words and their portent, Massimo Montanari unravel...Lees meer
" Laissez-vous transporter par les textes d'autrefois. Chroniques, contes, vies de saints et d'empereurs, romans de chevalerie, pièces d'archives ou l...Lees meer
Known for his entertaining investigations into culinary practice, Massimo Montanari turns his hungry eye to the phenomenon of food culture, food lore,...Lees meer
In his new history of food, acclaimed historian Massimo Montanari traces the development of medieval tastes--both culinary and cultural--from raw mate...Lees meer
«No dejes que el campesino sepa qué bueno está el queso con las peras.» Este conocido refrán italiano de origen medieval, y que aún se escucha en el c...Lees meer
In his new history of food, acclaimed historian Massimo Montanari traces the development of medieval tastes--both culinary and cultural--from raw mate...Lees meer
Italy, the country with a hundred cities and a thousand bell towers, is also the country with a hundred cuisines and a thousand recipes. Its great var...Lees meer
Une synthèse de ce que l'on sait sur les rapports de l'homme et de la nourriture depuis la préhistoire jusqu'à nos jours, dans une optique principalem...Lees meer
Nueva edición de esta imprescindible obra, ahora en rústica y a un precio sensiblemente inferior. ¿Cuándo se empezaron a cocer los alimentos? ¿A parti...Lees meer
This book is about the history of food in Europe and the part it has played in the evolution of the European cultures over two millennia. It has been ...Lees meer
" Laissez-vous transporter par les textes d'autrefois. Chroniques, contes, vies de saints et d'empereurs, romans de chevalerie, pièces d'archives ou l...Lees meer
«Laissez-vous transporter par les textes d'autrefois. Chroniques, contes, vies de saints et d'empereurs, romans de chevalerie, pièces d'archives ou li...Lees meer
Elegantly written by a distinguished culinary historian, Food Is Culture explores the innovative premise that everything having to do with food--its c...Lees meer
Gibt es etwas, das typischer italienisch ist als Spaghetti al pomodoro? Elegant und aus seinem großen Forschungswissen schöpfend erzählt MassimoMontan...Lees meer