Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Napoléon Napoléon ne mangeait rien, dit-on ? C'est oublier les matelotes à la Kleber, l'aloyau à la Montebello, le saumon à l'impériale, et le potage ...Lees meer
L'Histoire passe à table ! Les 50 repas qui ont fait le monde Saviez-vous que Benjamin Franklin mangeait ses asperges avec les doigts ? Que Staline fa...Lees meer
L'historienne rassemble ici quarante des principales recettes dégustées dans Les enquêtes de Nicolas Le Floch, commissaire au Châtelet. Elle commente ...Lees meer
L'histoire de onze trésors archéologiques, architecturaux ou familiaux est racontée, plongeant le lecteur dans l'histoire régionale de la France.Lees meer
Les célèbres enquêtes de Nicolas Le Floch nous plongent dans l'univers criminel et gourmand du Paris du XVIII e siècle, de la table de M. de Noblecour...Lees meer