Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic hist...Lees meer
Maguelonne Toussaint-Samat est certainement l'un des auteurs les plus illustres dans le domaine de l'histoire de la gastronomie. Elle a écrit plusieur...Lees meer
Pourquoi, dans le Val d’Aoste, le meilleur des hommes ne voulait-il pas aller au Paradis ? Qui donc fait vibrer la montagne et provoque les avalanches...Lees meer
Pourquoi, dans le Val d’Aoste, le meilleur des hommes ne voulait-il pas aller au Paradis ? Qui donc fait vibrer la montagne et provoque les avalanches...Lees meer
Vibrant d’orgueil et de passions, voici la fresque historique que composent les récits des châteaux de la Loire. Telle un palpitant roman à épisodes, ...Lees meer
Vibrant d’orgueil et de passions, voici la fresque historique que composent les récits des châteaux de la Loire. Telle un palpitant roman à épisodes, ...Lees meer
Expression d'une culture, reflet d'une société, la cuisine bourgeoise française, que des influences venues d'ailleurs n'ont cessé de colorer, est aujo...Lees meer
La Très Belle et Très Exquise Histoire des Gâteaux et des Friandises Ne vous êtes-vous jamais demandé de quoi l'on se régalait avant la découverte du ...Lees meer