Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

A History of Food

Maguelonne Toussaint-Samat
Hardcover | Engels
€ 51,45
+ 102 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history.
  • New expanded edition of a classic book, originally published to great critical acclaim from Raymond Blanc, The New York Times, The Sunday Telegraph, The Independent and more
  • Tells the story of man's relationship with food from earliest times to the present day
  • Includes a new foreword by acclaimed food writer Betty Fussell, a preface by the author, updated bibliography, and a new chapter bringing the story up to date
  • New edition in jacketed hardback, with c.70 illustrations and a new glossy color plate section

"Indispensable, and an endlessly fascinating book. The view is staggering. Not a book to digest at one or several sittings. Savor it instead, one small slice at a time, accompanied by a very fine wine."
-New York Times

"This book is not only impressive for the knowledge it provides, it is unique in its integration of historical anecdotes and factual data. It is a marvellous reference to a great many topics."
-Raymond Blanc

"Quirky, encyclopaedic, and hugely entertaining. A delight."
-Sunday Telegraph

"It's the best book when you are looking for very clear but interesting stories. Everything is cross-referenced to an extraordinary degree, which is great because the information given is so complex and interweaving."
-The Independent

"A History of Food is a monumental work, a prodigious feat of careful scholarship, patient research and attention to detail. Full of astonishing but insufficiently known facts."
-Times Higher Education Supplement

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
776
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781405181198
Verschijningsdatum:
1/10/2008
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
182 mm x 252 mm
Gewicht:
1714 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 102 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.