Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a student study guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 9th Edition. Nutrition for Foodservice and Culinary P...Lees meer
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 9 th Edition balances the perspectives of a nutritionist and a chef, offering the most up-to-dat...Lees meer
Preparing a resume, putting together a job search portfolio, finding potential employers, interviewing, and generally advancing one's culinary career ...Lees meer
Combine the insights of an experienced dietitian and a renowned chef in this practical guide to nutrition and food In the newly revised 10th Edition o...Lees meer