Als aanstichter van al het culinaire vertier bij Smokey Goodness is Jord nog iedere dag de man met de lucifer. Ooit begin hij in 2010 met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van koken op echt vuur.
Zijn strijd tegen de shashlicks, huzarensalade en pindasaus resulteerde een decennia later in een vlammend BBQ-imperium. BBQ boeken, restaurants, festivals, catering, als Jord het met zijn crew in de fik kan steken doet hij het. Jord is trots op wat zijn team de laatste jaren voor elkaar heeft gebokst – van grootschalige cateringopdrachten met 4.000 bbq bites per uur tot het optuigen van een eigen BBQ festival voor 2.500 bezoekers – en ziet zijn crew als 2e familie. Zijn vrouw Tiffany is reeds in het bedrijf ingelijfd en zijn dochters leggen hem inmiddels al het vuur aan de schenen.
Waar Jord zelf het meest van geniet? Een schuimig glas Belgisch bier of een ronkende Barolo in het glas naast een dikke côte de boeuf rijkelijk overladen met een klassieke vers gemaakte bearnaisesaus.
Bron: https://smokeygoodness.nl