Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Smokey Goodness, de grote barbecuehit van Jord Althuizen, verovert nu ook in het Engels Nederland en de rest van de wereld met de Engelse editie van Smokey Goodness. Vanaf nu kunnen barbecuefans worldwide alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style leren van pitmaster Jord himself. Totdat ze net zo hooked zijn als wij. We want more!
Jord Althuizen is de boss van de BBQ en liet Nederland en België kennismaken met authentieke BBQ door zijn cateringbedrijf Smokey Goodness en de restaurants Black Smoke en The Rough Kitchen. De voormalig chef-kok, restaurantmanager en culinair eindredacteur schopte het tot wereldkampioen 'Whole Hog Barbecue' en weet meer en meer mensen te inspireren om beter te barbecueën.