Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
My Kind of Food is a very personal book from John Torode, full of the food that he loves to cook and eat, recipes that he makes away from the cameras ...Lees meer
John Torode is the masterchef of Australia and the Far East - his knowledge and passion will excite and inspire anyone who loves a Thai curry, Malaysi...Lees meer
Over 150 delicious recipes that will raise humble poultry to new heights. Chicken and Other Fowl shows home cooks how to use every part of a chicken -...Lees meer
John Torode is the masterchef of Australia and the Far East - his knowledge and passion will excite and inspire anyone who loves a Thai curry, Malaysi...Lees meer
16 celebrated chefs create mouth-watering recipes with the UK's finest ingredients Great British Food Revival is back to champion more of Britain's un...Lees meer
In this book, restaurateur and fowl expert John Torode delves into and demystifies the world of feathered food-stuffs; not only presenting every which...Lees meer
John Torode's Chicken is straightforward, down-to-earth, tasty and easy to make. It includes classics and contemporary dishes from all around the worl...Lees meer