Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Antonio Carluccio, bij ons bekend van TV-programma's en schrijver van verschillende bestsellers, heeft een stevige reputatie opgebouwd als Italiaanse chef-kok. Met eenvoudige, verse ingrediënten varieert hij eindeloos en creëert bijzonder smakelijke pasta's.
Pasta - eine Liebeserklärung an das italienischste aller Gerichte Ob Fusili alla Genovese aus Ligurien, Spaghetti Cacio e Pepe aus dem Latium oder Eng...Lees meer
A leading authority on Italian food celebrates a staple of the cuisine Antonio Carluccio's passion for pasta is complemented by his extensive knowledg...Lees meer
“A Passion for Mushrooms is a very beautiful book and was ahead of its time. ” — Giorgio Locatelli With a career spanning over four decades, Antonio C...Lees meer
At last, the ultimate book on pasta from the master of Italian cookery! Pasta's huge variety of shapes, textures and flavours makes it the perfect bas...Lees meer
16 celebrated chefs create mouth-watering recipes with the UK's finest ingredients Great British Food Revival is back to champion more of Britain's un...Lees meer
100 essential pasta recipes from the Godfather of Italian food, Antonio Carluccio. This recipe collection - containing 100 full-colour photographs - i...Lees meer
In this new book from the Godfather of Italian food, Antonio Carluccio turns his attention to his favourite vegetables. With an original collection of...Lees meer
Covers traditional Italian ingredients and processses, and presents a collection of recipes for meats, poulty, fish, pastas, grains, vegetables, and w...Lees meer
Hier kommen Italienfreunde und Gemüseliebhaber auf ihre Kosten: In über 120 Rezepten präsentiert Altmeister Antonio Carluccio charmant, welche Köstlic...Lees meer