Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Histoire illustrée de la sécurité sanitaire en France, au cours du XXe siècle et jusqu'à la création, en 2010, de l'Agence nationale de la sécurité sa...Lees meer
Histoire de l'alimentation Jamais nos systèmes alimentaires n'ont été aussi bouleversés que dans la période que nous vivons. Non seulement de nombreux...Lees meer
Une histoire non linéaire de l'alimentation, dans laquelle les auteurs passent successivement en revue les systèmes de production alimentaire, les mod...Lees meer
Mémoire de grains Vivescia, une histoire céréalière Comment la France est-elle devenue l'un des grands pays producteurs de céréales au monde ? Comment...Lees meer
L'histoire de la restauration ferroviaire en France et de ses différentes formes selon les époques, les contraintes techniques ou les demandes des voy...Lees meer
La biographie de Jules Petiet est un récit de formation, de carrière et de vie qui s'étend des années 1830 aux débuts de la décennie 1870. Elle corres...Lees meer
Face aux risques Une histoire de la sûreté alimentaire à la santé environnementale Face aux risques retrace l'histoire de la sécurité sanitaire en Fra...Lees meer
Histoire de l'alimentation Jamais nos systèmes alimentaires n'ont été aussi bouleversés que dans la période que nous vivons. Non seulement de nombreux...Lees meer
Une histoire non linéaire de l'alimentation, dans laquelle les auteurs passent successivement en revue les systèmes de production alimentaire, les mod...Lees meer
Mobilités alimentaires Au même titre que les auberges routières de célèbres nationales, les somptueuses salles à manger des paquebots transatlantiques...Lees meer
L'histoire de la première industrialisation en France à travers la biographie de Jules Petiet. Diplômé de la première promotion de l'Ecole centrale, i...Lees meer