Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Jane Grigson(1928-1990) studeerde Engelse literatuur aan de universiteit van Cambridge. Na de geboorte van haar derde kind verhuisde ze met haar gezin naar Frankrijk. De fantastische producten die ze daar tegenkwam, inspireerden haar tot een levenslange passie voor voedsel in het algemeen en koken in het bijzonder. Haar eerste boek Charcuterie and French Pork Cookerywas het resultaat van ruim 4 jaar onderzoek. Er volgden nog vele succesvolle titels en Grigson werd verschillende keren onderscheiden voor haar kookboeken. In 1977 werd ze uitgeroepen tot Cookery Writer of the Year. Ze overleed in het voorjaar van 1990, maar haar boeken zijn tot op de dag van vandaag actueel en ongeëvenaard.
Jane Grigson's book on fish cookery takes the reader through the alphabet from anchovies to zander giving recipes and historical, geographical and cul...Lees meer
Jane Grigson's Fruit Book includes a wealth of recipes, plain and fancy, ranging from apple strudel to watermelon sherbet. Jane Grigson is at her lite...Lees meer
The companion to "Vegetable Book", this is an alphabetical guide to fruit, from apple, apricot and arbutus to sorb apple, strawberry and water-melon. ...Lees meer
Offers guidance to the selection, preparation and cooking of vegetables - from the common potato to the exotic Chinese artichoke. This book includes i...Lees meer
A celebration of fresh daily fare lovingly prepared. "Cooking something delicious is really much more satisfactory than painting pictures or making po...Lees meer
Presents a selection of traditional and modern recipes and a discussion of the origins of all kind of English dishes. This book includes recipes rangi...Lees meer
Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambo...Lees meer
In Jane Grigson's Vegetable Book American readers, gardeners, and food lovers will find everything they've always wanted to know about the history and...Lees meer
'When all's said and written, there's nothing better than field mushrooms that you have gathered yourself, on toast, for breakfast.' Jane Grigson, The...Lees meer
Published to coincide with the anniversary of 25 years since her untimely death and having been out of print for more than a decade, Grub Street is re...Lees meer