Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Hervé This heads the first laboratory devoted to molecula...Lees meer
Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraints of traditional ingredients and methods through t...Lees meer
In Kitchen Mysteries, Hervé This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questio...Lees meer
Hervé This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...Lees meer
El libro pretende compartir con el lector las explicaciones cientificas de reglas empiricas transmitidas de chef en chef y de madre a hija, respetando...Lees meer
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Hervé This is known for his grou...Lees meer