Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ferran Adrià voegde zich in 1984 bij de staf van elBulli. Zijn innovatieve culinaire technieken worden toegejuicht en geïmiteerd door topchefs en culinair recensenten over de hele wereld en hebben elBulli drie Michelinsterren bezorgd.
This completely unique book will be the most comprehensive and intimately photographed book in the category. More than 20 professional food photograhe...Lees meer
elBulli est un restaurant situé à Giron, en Espagne, où les sciences se mêlent à la cuisine pour composer de nouveaux produits culinaires. Présente le...Lees meer
elBulli est un restaurant situé à Giron, en Espagne, où les sciences se mêlent à la cuisine pour composer de nouveaux produits culinaires. Présente le...Lees meer
A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adria's elBullifoundation For groundbreaking chefs such as Ferran Adria, cooking has ...Lees meer
This publication accompanies the first major museum exhibition in the world to focus on the visualization and drawing practices of master chef Ferran ...Lees meer
The legendary chef Ferran Adria's think-tank, the elBullifoundation, applies its rigorous Sapiens methodology to the core products that form the found...Lees meer
elBulli est un restaurant situé à Giron, en Espagne, où les sciences se mêlent à la cuisine pour composer de nouveaux produits culinaires. Présente le...Lees meer
Apprenez à préparer de délicieux repas de tous les jours avec l'un des plus grands chefs au monde. Du gaspacho au poulet rôti, du gâteau aux amandes a...Lees meer