Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Barley (Hordeum vulgare L.) is one of the first ancient plant species. It is rich in dietary fibre and possessing mixed-linkage (1→3), (1→4)-β-D- gluc...Lees meer
The present study was undertaken during crop years 2004 and 2005 to assess the effect of different treatments and temperatures on the shelf life of Ki...Lees meer
The present project was undertaken to study the stability, acceptability and bioavailability of cookies prepared from different wheat germ fractions i...Lees meer
Rice (Oryza sativa) is the 2nd leading cereal crop and staple food of half of the world's population. It is grown in at least 114 countries with globa...Lees meer
Cheddar cheese quality is influenced by starter cultures and milk composition. Most suitable and widely used starter cultures for Cheddar cheese manuf...Lees meer