Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le chef étoilé revient sur sa carrière et partage son attachement à la région où il a grandi, le Centre-Val de Loire, et en particulier à la Sologne. ...Lees meer
Few chefs are as passionately committed to their terroir and their environment as Christophe Hay, owner of La Maison d’à Côté in Montlivault, of Côté ...Lees meer
Few chefs are as passionately committed to their terroir and their environment as Christophe Hay, owner of La Maison d’à Côté in Montlivault, of Côté ...Lees meer
Le chef étoilé revient sur sa carrière et partage son attachement à la région où il a grandi, le Centre-Val de Loire, et en particulier à la Sologne. ...Lees meer
Le chef a dédié un domaine entier, Fleur de Loire, aux espèces de son fleuve de coeur, la Loire. Acteur d'une cuisine respectueuse du vivant, il propo...Lees meer