Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
L'Acajou L'Acajou est sans conteste le chef-d'oeuvre de Boris Pilniak. Sa pensée à la fois sarcastique et lyrique y livre toute sa complexité : c'est ...Lees meer
« L'art de l'acajou fut un art anonyme, un art des choses. Les maîtres artisans s'imbibaient d'alcool et mouraient, tandis que les choses survivaient ...Lees meer
Fictions Le pays d'Outre-Passe En 1924, Boris Pilniak participe à une expédition polaire. C'est l'occasion pour lui de prendre du recul et de faire le...Lees meer
En Russie alors que Staline prend le pouvoir, un commandant de l'Armée rouge est contraint par les autorités de se faire opérer d'un ulcère et en meur...Lees meer
Pendant la révolution russe, une femme se retrouve entre un mari rallié aux Blancs et un fils, avec lequel elle a une relation incestueuse, partisan d...Lees meer
Dans ce roman devenu un livre culte après sa sortie en 1922, l'auteur décrit cette année nue que fut l'année 1919, sans conteste la plus terrible, la ...Lees meer
En février 1926, Boris Pilniak entreprend un long périple à travers l'Extrême-Orient. Les sept mois passés au Japon et en Chine lui inspirent ces quat...Lees meer
...Je me réveillai à l'aube, et ne compris pas tout de suite où j'étais. Autour de moi il faisait sombre, et à côté un coq chantait, d'autres coqs lui...Lees meer