Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Who can resist a chickpea fritter in Nice, a kebab in Athens, an aniseed cookie in Tuscany, hummus in Tel Aviv, stuffed zucchini in Genoa, or a potato...Lees meer
Anissa Helou’s Levant is a collection of mouth-watering recipes inspired by Anissa’s family and childhood in Beirut and Syria, and her travels around ...Lees meer
WINNER OF THE JAMES BEARD FOUNDATION INTERNATIONAL COOKBOOK AWARD NAMED A MOST ANTICIPATED COOKBOOK OF SPRING 2018 BY BON APPETIT, FOOD & WINE, EPICUR...Lees meer
Mezze, a leisurely feast comprising a selection of small dishes, is a flexible, sociable way of eating now becoming increasingly popular in the West. ...Lees meer
More than just a collection of recipes, Lebanese Cuisine offers a richly detailed portrait of the crown jewel of Middle Eastern cuisine. Short-listed ...Lees meer
The seductive flavours of the Middle East have won over food lovers around the world, but the sweets of the region have remained largely unknown to We...Lees meer
Dieses Koch- und Lesebuch gewährt nicht nur einen Einblick in muslimische kulinarische Traditionen, sondern auch in Geografie, Religion und Geschichte...Lees meer
Contains over 250 classical recipes which represent an important part of the rich and turbulent history of this beautiful and bountiful country. This ...Lees meer