Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Alain Passard (1956) is een Franse chef-kok en eigenaar van het driesterrenrestaurant l'Arpège in Parijs. Hij begon zijn culinaire loopbaan op 14-jarige leeftijd onder leiding van chef-kok Michel Kerever. Op zijn 26e werd hij bekroond tot jongste tweesterrenchef-kok ooit. Vanaf dan is zijn succes alleen nog maar toegenomen: sinds 1996 is zijn restaurant bekroond met drie Michelinsterren.
Alain Passard, cuisinier du restaurant l'Arpège à Paris, a une passion pour le geste, comme il se plaît à le dire : « J'aime la main en cuisine, sa be...Lees meer
Huit recettes du jardin pour quatre saisons font trente-deux plats. Fruits et légumes sont à l'honneur, mais aussi les pâtisseries. Mireille, Léon, Be...Lees meer
Le meilleur du Potager 65 légumes « grand cru » et 200 variétés gourmandes Quand une jardinière passionnée rencontre un grand cuisinier, qu'est-ce qu'...Lees meer