Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

You and I Eat the Same

On the Countless Ways Food and Cooking Connect Us to One Another (Mad Dispatches, Volume 1)

Chris Ying, René Redzepi, Mad
Paperback | Engels | Dispatches
€ 27,95
+ 55 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Winner, 2019 IACP Award for Best Book of the Year in Food Matters

Named one of the Best Food Books of the Year by The New Yorker, Smithsonian, The Boston Globe, The Guardian, and more

MAD Dispatches: Furthering Our Ideas About Food

Good food is the common ground shared by all of us, and immigration is fundamental to good food. In nineteen thoughtful and engaging essays and stories, You and I Eat the Same explores the ways in which cooking and eating connect us across cultural and political borders, making the case that we should think about cuisine as a collective human effort in which we all benefit from the movement of people, ingredients, and ideas.

An awful lot of attention is paid to the differences and distinctions between us, especially when it comes to food. But the truth is that food is that rare thing that connects all people, slipping past real and imaginary barriers to unify humanity through deliciousness. Don't believe it? Read on to discover more about the subtle (and not so subtle) bonds created by the ways we eat.

Everybody Wraps Meat in Flatbread:
From tacos to dosas to pancakes, bundling meat in an edible wrapper is a global practice.

Much Depends on How You Hold Your Fork:
A visit with cultural historian Margaret Visser reveals that there are more similarities between cannibalism and haute cuisine than you might think.

Fried Chicken Is Common Ground:
We all share the pleasure of eating crunchy fried birds. Shouldn't we share the implications as well?

If It Does Well Here, It Belongs Here:
Chef René Redzepi champions the culinary value of leaving your comfort zone.

There Is No Such Thing as a Nonethnic Restaurant:
Exploring the American fascination with "ethnic" restaurants (and whether a nonethnic cuisine even exists).

Coffee Saves Lives:
Arthur Karuletwa recounts the remarkable path he took from Rwanda to Seattle and back again.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
216
Taal:
Engels
Reeks:
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781579658403
Verschijningsdatum:
2/10/2018
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
163 mm x 239 mm
Gewicht:
566 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.