• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Biotechnologie & Chemische technologie
  6. Using Cereal Science and Technology for the Benefit of Consumers

Using Cereal Science and Technology for the Benefit of Consumers

Proceedings of the 12th International ICC Cereal and Bread Congress, 24-26th May, 2004, Harrogate, UK

€ 293,45
+ 586 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Proceedings of the 12th International Cereal and Bread Congress provide a wide-ranging, comprehensive and up-to-date review of the latest advances in cereal science and technology with contributions from leading cereals institutes and individuals from around the world. They bring together all elements of the 'grain chain' from breeding of new wheat varieties through the milling processes and on to the conversion of flour into baked products ready for the consumer at large. Evaluating and predicting wheat flour properties require new equipment and new techniques and these are covered in depth. Cereals other than wheat are given due consideration.

The versatility of wheat flour and its conversion into food is reviewed across a whole spectrum of products. There is a strong emphasis on the use of wheat flour for bread making but with consideration of applications in the manufacture of cakes, cookies, pastries, extruded foods, pasta and noodles. The development process and the benefits to consumers are also addressed.

The Editors and the Organising Committee have assembled a collection of high-quality papers which provide a showpiece for the latest developments in cereal science and technology.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
592
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781845694791
Verschijningsdatum:
10/01/2005
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
170 mm x 244 mm
Gewicht:
934 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 586 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.