Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Marmalade is an iconic Scottish food, traditionally made every year in January and February when Seville oranges are available. Shirley Spear, whose multi-award-winning Three Chimneys restaurant on the Isle of Skye is a magnet for foodies, has written the ultimate guide to marmalade - not just to making it, but to using it as an ingredient all the year round in a delicious variety of dishes. The recipes here are both sweet and savoury, from Chocolate Marmalade Tart, Marmalade Ice Cream and Apple and Frangipane Tart with Marmalade Glaze, to Marmalade Sauce for Roast Duck, Glaze for Roast Gammon, use of Seville oranges in fish and shellfish dishes and Marmalade Chutney - and not forgetting the Three Chimneys' own legendary Hot Marmalade Pudding. Shirley mixes in fascinating information about how marmalade was invented, the great Scottish marmalade producers like Keiller and Robertsons, and even a link with Mary, Queen of Scots! This book will be the ideal Christmas stocking-filler for anyone interested in cooking, and an irresistible impulse-buy at any time of the year.