Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Seumas MacInnes, one of Scotland's premier restaurateurs and owner of the iconic Cafe Gandolfi in Glasgow, is not afraid to take issue with the national bard over the sobriquet 'Great chieftain o' the puddin race'. Without slighting the qualities of haggis, or indeed white pudding, he wholeheartedly maintains that the title rightfully belongs to black pudding - and, very specifically, Stornoway black pudding. Raised in Glasgow with a Hebridean heritage, he rates black pudding as a versatile and uniquely flavoursome ingredient which can be served in myriad ways that will come as a revelation to those who still mistakenly associate the humble marag dubh solely with fried breakfasts.
The 100 recipes in The Stornoway Black Pudding Bible include everything from the Cafe Gandolfi's black pudding and mushrooms with pancakes, to black pudding pakoras, black pudding tarts and black pudding, chorizo and bean stew. Black - or blood - pudding has a venerable past that stretches back to allusions in Homeric literature and a present that ensures its enduring popularity in the cuisines of, among others, Spain, France and Portugal.
The Stornoway Black Pudding Bible is a celebration of the quality and versatility of black pudding, and above all is an encouragement to strike out in novel and fresh ways of cooking and enjoying this remarkable and underrated ingredient.