Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Physiology of Taste

Jean Anthelme Brillat-Savarin
Paperback | Engels
€ 11,45
+ 22 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"The Physiology of Taste" by Jean Anthelme Brillat-Savarin is a must-read for anyone who loves the art of great food. Besides being famous for his lavish food parties and dinners, Brillat-Savarin was a French lawyer and politician during the French Revolution. He narrowly escaped France during the Reign of Terror, and then proceeded to travel around Europe and America before returning to his home and spending the rest of his days as a court judge. However, today he is best known for his landmark work, "The Physiology of Taste". Written over the course of several decades and published two months before the author's death, the book is considered by many to be one of the best epicurean works of all time. In this book, Brillat-Savarin creates a unique discourse on the art of food by pairing it with classic philosophies about timeless topics such as life and death. The author studies the culture of food by examining specific recipes and then explaining their traditional significance. The work goes beyond discourse by combining the art of cooking food with the art of eating food and creating delicious food and wine pairings. Brillat-Savarin is also hailed by critics for his opportune wit, demonstrated by his creation of famous phrases such as "Tell me what you eat, and I will tell you what you are". This edition is printed on premium acid-free paper and follows the translation of Fayette Robinson.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
174
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781420963038
Verschijningsdatum:
22/08/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
140 mm x 216 mm
Gewicht:
226 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 22 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.