Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The British Baking Book

The History of British Baking, Savory and Sweet

Regula Ysewijn
Hardcover | Engels
€ 46,95
+ 93 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

One of The New Yorker's Best Cookbooks of 2020!

A meticulously researched, beautifully written, and richly photographed cookbook celebrating the recipes, ingenuity, history, and heritage of British baking.

"Regula Ysewijn blends history and recipes in the most delectable way, with traditional cakes, buns, ppies, and tarts. A British baking bible." - Tom Parker Bowles, The Daily Mail

With over 100 iconic recipes, The British Baking Book tells the wonderfully evocative story of baking in Britain--and how this internationally cherished tradition has evolved from its rich heritage to today's immense popularity of The Great British Bake Off.

With lavish imagery and evocative narrative, the expert-baker author details the landscape, history, ingenuity, and legends--and show-stopping recipes--that have made British baking a worldwide phenomenon. From cakes, biscuits, and buns to custards, tarts, and pies, authentic recipes for Britain's spectacular sweet and savory baked goods are included here--like pink-frosted Tottenham cake, jam-layered Victoria sandwich cake, quintessential tea loaf, sweet lamb pie, Yorksire curd tart, and more. Illustrating the story of how British baking evolved throughout the country, many of the recipes have a sense-of-place heritage like Dorset apple cake, Whitby lemon buns, Cornish cake, Grasmere gingerbread, and Scottish oatcakes. Evocative and fascinating, this cookbook offers a guided tour of Britain's best baking.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
264
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781681885674
Verschijningsdatum:
8/09/2020
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
193 mm x 251 mm
Gewicht:
1224 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 93 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.