Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Regula Ysewijn is een Vlaamse culinair schrijfster en fotograaf. Ze is in België bekend als jurylid van het televisieprogramma Bake Off Vlaanderen en Junior Bake Off en internationaal gelauwerd als auteur van verschillende boeken over eet- en drinkcultuur in België en Groot-Brittannië, het land waar ze ook vaak meewerkt aan radio- en televisieprogramma's. Haar boeken verschijnen dan ook in de beide talen. In 2024 won Regula als eerste Belg ooit de prestigieuze James Beard Award voor haar boek Dark rye and Honey cake, dat uit kwam in het Nederlands als Van wafel tot koek. In augustus 2024 kreeg ze de titel Member of the Order of the British Empire. Dit is één van hoogste eerbewijzen die het Brits Koningshuis te bieden heeft. Ze mag voortaan de prestigieuze titel ‘MBE’ dragen als waardering voor haar uitzonderlijke bijdrage aan de promotie van de Britse keuken en cultuur, zowel in België als in het Verenigd Koninkrijk.
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de...Lees meer
€ 35,00
Levering 1 à 2 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertel...Lees meer
€ 31,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Dit boek is een ode aan de authentieke cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pin...Lees meer
€ 27,50
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
This elegant coffee table cookbook highlights the luxe and elegance of the Christmas at Downton Abbey and features a collection of traditional British...Lees meer
A very British Bakery Book - 100 klassisch, britische Rezepte The British Baking Bible ist eine liebevolle Ode an die Vielfalt, Geschichte und das Erb...Lees meer
100 classic British bakes and their history - with recipes and photography by the inimitable Regula Ysewijn, award-winning author, Anglophile, photogr...Lees meer
One of The New Yorker's Best Cookbooks of 2020! A meticulously researched, beautifully written, and richly photographed cookbook celebrating the recip...Lees meer
The great British pudding, versatile and wonderful in all its guises, has been a source of nourishment and delight since the days of the Roman occupat...Lees meer
Het verhaal van Den Wolsack begint in de vijftiende eeuw: Antwerpen was een belangrijk centrum voor de wolnijverheid en de wijk functioneerde bijna vi...Lees meer
Take a seat at the most sumptuous tables of the ton with over seventy recipes from the world of Bridgerton, the hugely popular Shondaland series on Ne...Lees meer
In Brits bakboek , een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en ha...Lees meer
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de...Lees meer
50 deliciously indulgent pudding recipes, from childhood favourites such as jam roly-poly and cornflake tart, to traditional British classics such as ...Lees meer
Take a seat at the most sumptuous tables of the ton with over seventy recipes from the world of Bridgerton, the hugely popular Shondaland series on Ne...Lees meer
Joyeux Noël à Downton ! Plongez dans les traditions de Noël de Downton Abbey grâce à ce livre proposant 80 recettes empreintes de l'atmosphère de Noël...Lees meer
Take a seat at the most sumptuous tables of the ton with over seventy recipes from the world of Bridgerton, the hugely popular Shondaland series on Ne...Lees meer
Fifty indulgent pudding recipes, from well-loved childhood favorites to traditional British classics. In the latest book in this best-selling series, ...Lees meer
From the heart of the Low Countries of northwestern Europe, Belgium has long forged a distinctive culinary identity through its seasonal feasts and fe...Lees meer
This elegant coffee table cookbook highlights the luxe and elegance of the Christmas at Downton Abbey and features a collection of traditional British...Lees meer
Het Zoet Water in Oud-Heverlee ligt in de vallei van de Vaalbeek tussen het Meerdaalwoud en het Heverleebos. Aan de rand van dit vijvercomplex staat d...Lees meer