• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods

Principles and Applications

M Anandha Rao
Hardcover | Engels | Food Engineering
€ 153,95
+ 307 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This revised third edition of Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods includes the following important additions:

- A section on microstructure

- Discussion of the quantitative characterization of nanometer-scale milk protein fibrils in terms of persistence and contour length.

- A phase diagram of a colloidal glass of hard spheres and its relationship to milk protein dispersions

- Microrheology, including detailed descriptions of single particle and multi-particle microrheological measurements

- Diffusive Wave Spectroscopy

- Correlation of Bostwick consistometer data with property-based dimensionless groups

- A section on the effect of calcium on the morphology and functionality of whey protein nanometer-scale fibrils

- Discussion of how tribology and rheology can be used for the sensory perception of foods

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
461
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781461492290
Verschijningsdatum:
19/11/2013
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 234 mm
Gewicht:
839 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 307 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.