Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In order to establish effective treatment removal strategies for arsenic, it is important to know the actual concentrations of As(III) and As(V) in drinking waters. Due to its anionic character, As(V) can be removed more easily than As(III). The distribution of As(III) and As(V) species depends greatly on the abundance of redox-active solids, especially organic carbon, the activity of microorganisms, and the extent of diffusion of O2 from the atmosphere. In strongly reducing aquifers, As(III) is the dominant species based on the thermodynamic considerations, whereas As(V) is the more stable oxidation state under oxic conditions or in oxygenated waters. Based on extensive experimental results in Fe(II)-contaminated challenge water, it was found that EDTA-HAc could be used to preserve the arsenic species for at least 28 days in opaque plastic bottles. Although the alternative preservatives, H2SO4 and H3PO4, successfully preserved the original As(III)/(V) speciation under some conditions, these preservatives were generally unsuccessful for the desired 28-day period under reducing and oxidizing conditions in the sample pH range of 6.5?V8.4 and in the presence of 3 mg/L Fe(II). A comprehensive, systematic study was conducted to determine the effect of ferrous iron on the stability of arsenic species. Among the promising preservatives described in the literature, H2SO4, H3PO4, EDTA, and EDTA-HAc were chosen for this study. The combined results of two AwwaRF arsenic analysis projects?oField Speciation Method for Arsenic Inorganic Species and this project, Preservation of Arsenic Species have yielded a method for immediate field-speciation and a preservation technique for speciation within 30 days of sampling. Limited field verifications of these methods, which give statistically indistinguishable results, have been completed.