Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Noma 2.0

Vegetable, Forest, Ocean

René Redzepi, Mette Søberg, Junichi Takahashi
Hardcover | Engels
€ 83,95
+ 167 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A Barnes & Noble Best Cookbook of 2022
A Barnes & Noble Best Gift Book of 2022

There's a reason Noma sits atop the list of the world's best restaurants. Every bite, every dish, every course surprises, delights, challenges, and deeply satisfies in a way that's unique in the world of dining. As the New York Times's Pete Wells wrote recently in praising Noma's flavors, "sauces are administered so subtly that you don't notice anything weird going on; you just think you've never tasted anything so extraordinary in your life." In Noma 2.0, René Redzepi digs deep into the restaurant's magic through the creation of nearly 200 dishes, each photographed in spectacular beauty and detail.

Noma 2.0--the title is a reference to the reinvention of Noma after it closed in 2018 to move to its new compound across the water--is about true seasonality, from wild game in the fall to just-picked peas in the summer. It is about using only local ingredients, to build a cuisine that is profoundly situated in its place and culture. It is about transforming the ordinary--a mushroom, a chicken wing, often through fermentation--to develop haunting, memorable flavors. It is about composing a plate that delights the eye as much as the palate, whether through the trompe l'oeil of a "flowerpot" chocolate cake or a dazzling mandala of flowers and berries. It is about pushing the boundaries of what we think we want to eat--a baby pinecone, a pudding made of reindeer brain--to open our palates with a startling confidence. And it is about how to stay creative and challenge yourself over the course of a career.

For foodies, for chefs, for artists and art lovers, for thought-leaders and makers, and for the kind of reader who is compelled by the idea that sometimes one person can change everything, Noma 2.0 is the gift book of the season.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781648291722
Verschijningsdatum:
8/11/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
249 mm x 335 mm
Gewicht:
2558 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 167 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.